Werken bij Speel@Home


Wij streven ernaar om een werkplek te bieden waar onze medewerkers zichzelf kunnen zijn. Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer een mens zich veilig voelt je in hem/haar het mooiste kan ontmoeten. Vanuit die sfeer willen wij kijken naar ieder zijn unieke talent en daarop gericht zoeken naar een werkplek die daarmee matcht.

Een goede onderlinge sfeer vinden wij erg belangrijk en door middel van vaak samen met elkaar in gesprek te gaan willen we een open sfeer creëren, waarin naar iedereen geluisterd wordt. Deze gesprekken kunnen gaan over werkwijze, manieren van communiceren onderling maar ook over activiteiten of nieuwe ideeën wat de kinderen betreft.

Op deze manier dragen we samen de verantwoordelijkheid. Willen wij die veilige plek aan kinderen geven, zullen wij hierin zelf een goed maar bovenal oprecht voorbeeld moeten zijn.

Om te mogen werken als pedagogisch medewerker binnen de kinderopvang moet je beschikken over de juiste diploma. In de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerker kun je lezen of je diploma kwalificeert.

Op dit moment zoeken wij een collega die ons team komt versterken:
Vacature KDV Pedagogisch medewerker (zwangerschapsvervanging)

Werken met kinderen van 0-12 jaar iets voor jou?

Lijkt het je leuk en uitdagend om bij ons te komen werken? Stuur ons een brief met daarin jouw motivatie en CV naar:

Speel@Home Kinderopvang
De Vesting 1
8332 GL Steenwijk
Of (bij voorkeur) per e-mail naar: info@speelathome.nl

Wij zullen contact met je opnemen en kijken welke mogelijkheden er zijn!