Wie zijn wij ?


Wie zijn wij

Een warme, veilige en gemoedelijke omgeving waar een kind volkomen zichzelf mag en kan zijn. Een plek waar hij of zij zich thuis voelt!
Waar het heerlijk rustig, volgens eigen schema, de fles leeg kan drinken, daarna nog lekker kan knuffelen met de pedagogisch medewerker, waar het veilig kan slapen naar behoefte en waar zijn of haar luier verschoond wordt. Waar het zich kan ontwikkelen, maar waar hij of zij ook heerlijk kan luieren als hier behoefte aan is. Waar huiswerk gemaakt kan worden en waar het leert om samen te spelen en te delen met andere kinderen.

We doen het samen! U bent de ervaringsdeskundige wanneer het om uw kind gaat. U kunt van ons verwachten dat wij betrokken zijn en samenwerken om uw kind een goede basis te geven.

Een plek die refereert aan thuis. Waardoor u zorgeloos uw kostbaarste bezit bij ons brengt!

En Waarom? Omdat wij stuk voor stuk van kinderen houden. En omdat wij vinden dat ieder kind, naast de plek van thuis, nog een plek heeft waar het volkomen zichzelf kan zijn. Belangrijk hierin vinden wij dat de zorg die wij bieden past bij u en uw kind. Dat het een verlengde is van thuis en omgekeerd.

Dat is voor ons de rode draad in de kinderopvang die wij bieden.